Meest recente artikelen

Meer dan 100 kerstmenu's om uit te kiezen

Traditioneel of vegetarisch? Kindvriendelijk of snel?

Meer dan 100 kerstmenu's om uit te kiezen dossier

Op zoek naar een lekker kerstmenu? Wij stelden er een heleboel voor je samen! Snel, slank, vegetarisch, luxueus... hier vind je alles wat je zoekt voor je kerstdiner!

Het enige wat nóg beter is dan de pakjes onder de kerstboom, is het kerstdiner of het kerstmenu, toch? Een tafel vol met lekkers, van feestelijke hapjes over chique hoofdgerechten tot spectaculaire desserts. Om jou het kiezen uit de honderden kerstrecepten op onze site wat makkelijker te maken, stelden we een aantal kant-en-klare kerstmenu's samen. Of je nu gaat voor een traditioneel, lekker makkelijk, snel klaar, vegetarisch, chique of kindvriendelijk kerstmenu, er is voor elk wat wils. Zelfs slanke en gezonde menu's zoals Sandra Bekkari en Pascale Naessens ze op tafel zouden toveren. En denk alvast ook eens na over je tafeldecoratie. Hier vind je 11 simpele ideetjes voor een toffe feesttafel. Fijne feesten!

Een recept naar je zin gevonden?

Klik op Bewaren om het in je persoonlijke receptmapjes te stoppen. Alles over recepten bewaren, zelf een weekmenu maken en je persoonlijke boodschappenlijst printen lees je hier.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen