Meest recente artikelen

De lekkerste kerstmenu's à la Sandra Bekkari

Ook gezond kan feestelijk zijn!

De lekkerste kerstmenu's à la Sandra Bekkari dossier

Schotel je je gasten voor kerst graag een gezond en lekker menu voor? Dat kan perfect met deze kerstmenu's à la Sandra Bekkari. Allemaal Sana én feestelijk!

Sandra Bekkari: "Ja, ook ik eet misschien wel anders en wat meer tijdens de feestdagen, maar dat is helemaal oké. De eindejaarsfeesten draaien vooral rond genieten en samenzijn. Het gaat er niet om wat je eet tussen Kerstmis en Nieuwjaar, maar wel tussen Nieuwjaar en Kerstmis. Bovendien is het een gewoonte van ons gezin om lekker, maar ook gezond te eten en te bewegen. We eten dan wel wat andere, luxueuzere producten en wat meer hapjes en desserts, maar we houden evengoed van een mooie wandeling op kerstdag of tijdens de kerstvakantie. Ook tijdens de koude wintermaanden loont het om eens naar buiten te trekken, om de frisse lucht op te snuiven en te bewegen. Nadien warm je jezelf weer lekker op met een warm drankje, zoals een kruidige chai latte."

Hieronder vind je een heleboel kerstmenu's à la Sandra Bekkari. Wil je nog meer weten over Sandra en haar Sana levensstijl? Ontdek Sandra's pagina op libelle-lekker.be.

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen