Meest recente artikelen

Kerstmenu deluxe: een chic feestdiner zonder de stress

Luxe, maar ook zen

Kerstmenu deluxe: een chic feestdiner zonder de stress Artikel

Is je doel een feestelijk diner dat luxe uitstraalt, maar wil je wel graag de feestdagen zonder stress doorbrengen? Met dit kerstmenu deluxe bereid je moeiteloos een chic diner. Alles is makkelijk op voorhand klaar te maken, zodat jij tijdens het feest lekker chill mee kan vieren.

De feestdagen draaien volledig om alles wat gezellig is: familie en vrienden rond een tafel vol lekkers. Maar dat perfecte feestdiner uit je koksmouw goochelen zorgt soms wel voor wat extra spanning. Met dit kerstmenu deluxe combineer je het beste van twee werelden: luxueuze gerechten die indruk maken, maar waarmee je op de avond zelf helemaal chill blijft. Geen last minute angstaanvallen of stress bij een halfgare kalkoen: je geniet van een elegant en luxueus feestmenu, zonder de zenuwen.

Van elegante hapjes tot een imposant hoofdgerecht of fancy dessertje: elke gang van dit menu kun je makkelijk vooraf klaarmaken. Op D-Day hoef je alles gewoon nog af te werken en op te dienen. We schenken ons alvast een glaasje bubbels uit. Maak er een écht vrolijke en zalige kerst van!

Zalig relaxed, met dit kerstmenu deluxe

Met deze gerechten serveer je een feestelijk én stressvrij kerstdiner. Makkelijk op voorhand te maken, superdeluxe en zen op het moment zelf. Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Voorgerecht: gegratineerde oesters met misosaus

De oesters kun je enkele uren op voorhand maken en in de koelkast bewaren. Haal ze een twintigtal minuten voor je ze in de oven wilt laten garen uit de koelkast.

Tussengerecht: carpaccio van wild met truffelcrème

Maak de truffelcrème op voorhand en schep ze in een spuitzakje. Leg dit koel weg tot je de carpaccio gaat serveren.

Hoofdgerecht: gegrilde langoustines met gepofte krieltjes en een slaatje van zeekraal en komkommer

Het slaatje met zeekraal en komkommer kun je makkelijk enkele uren op voorhand maken en koel zetten.

Niet helemaal jouw ding?  Kies een van deze luxueuze hoofdgerechten…

Dessert: meringuecups met amandelslagroom en proseccobesjes

De meringuecups kun je tot twee dagen op voorhand maken en bewaren in een goed afgesloten doosje.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen