Meest recente artikelen

Deze kerstmenu's bevatten weinig koolhydraten

Koolhydraatarm, maar super feestelijk!

Deze kerstmenu's bevatten weinig koolhydraten Artikel

Probeer je koolhydraatarm te eten en wil je die lijn ook doortrekken tijdens de feestdagen? Met deze kerstmenu's met weinig koolhydraten wordt het supereenvoudig.

Bij een koolhydraatarm dieet probeer je onder andere brood, pasta, rijst en aardappelen te vermijden. Meestal worden deze producten vervangen door vet- of proteïnerijke voeding, zoals vette vis, avocado en noten, en wordt er gefocust op complexe koolhydraten uit groenten en fruit.

Om een koolhydraatarm kerstmenu samen te stellen, skip je dus onder andere de kroketjes en het stokbrood, en vervang je deze door low carb lekkernijen. Minstens even lekker! Hieronder tonen we je enkele suggesties.

Behalve deze koolhydraatarme kerstmenu's vind je ook een heleboel andere feestmenu's op onze website. Zo vind je bijvoorbeeld ook een glutenvrij of lactosevrij feestmenu of een kerstmenu voor mensen met voedingsintoleranties.

Koolhydraatarm kerstmenu 1

Koolhydraatarm kerstmenu 2

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen