Meest recente artikelen

Het kerstmenu van redactrice en foodstyliste Manon: de wereld rond

Een internationaal getint kerstmenu.

Het kerstmenu van redactrice en foodstyliste Manon: de wereld rond Artikel

Benieuwd wat onze redactieleden zélf op tafel zetten met Kerstmis? Je komt het hier te weten. Dit is het kerstmenu van redactrice Manon, die dol is op de lekkerste smaken van over heel de wereld.

Manon: "Ik vind het heerlijk om te koken met kerst. Wij starten meestal al in de namiddag met een uitgebreid aperitief met extra veel hapjes waarbij we dan de cadeautjes uitdelen. Ik probeer steeds een mooi evenwicht te vinden tussen gerechten met vlees, vis en groenten. Voor mij hoeft dat ook allemaal niet te klassiek te zijn. Daar kunnen best wat wereldse smaken bij. Maar probeer het wel evenwichtig te houden. Je menu mag dan wel internationaal zijn, probeer om ook niet te veel verschillende smaken te combineren. Ik koos voor een kerstsangria met originele hapjes, een licht fris voorgerecht en een hoofdgerecht met hazenrug en chocolade die me wat doet denken aan de Mexicaanse mole. Voor het dessert koos ik voor een gepimpte klassieker: sabayon!"

 

Aperitief

Hapjes

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

Op zoek naar nog meer feestmenu’s? Neem dan zeker hier een kijkje.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees ook:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen