Oosters feestmenu: de klassiekers met een Aziatische twist
Eend, anders dan anders
Met dit feestmaal met een Aziatische twist zet je de toon voor een gezellige avond. Ondanks de oosterse smaken, duiken er toch enkele vaste waarden op. Zo start het feestmenu met een echte klassieker, de sint-jakobsvruchten, maar dan met een oosters tintje. Ook de gebakken eend met pepersaus en prinsessenboontjes combineert heerlijk met een vaste waarde tijdens de eindejaarsfeesten, gratin dauphinois – wat anders? Als afsluiter zijn er de gembermuffins, met veenbessen – eveneens typisch voor dit feestseizoen.
Lees ook…
- Dit zijn dé smaakmakers als je oosters kookt
- Gek op de Thaise keuken: 20x heerlijke recepten
- Hoe maak je ramen, hét nationale gerecht van Japan?
- Meer dan 100 kerstmenu’s om uit te kiezen
- Een exotisch kerstmenu
Feestmenu met een oosters tintje
Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.