Meest recente artikelen

Het kerstmenu van digital content coördinator Sofie: eentje om mee uit te pakken

Een tongstrelend stoefmenu voor kerst.

Het kerstmenu van digital content coördinator Sofie: eentje om mee uit te pakken Artikel

Benieuwd wat onze redactieleden zélf op tafel zetten met Kerstmis? Je komt het hier te weten. Dit is het kerstmenu van digital content coördinator Sofie, die met de feestdagen graag uitpakt met pareltjes van gerechten.

Sofie: "Ik hou ervan om eens lekker uitgebreid te koken, bijvoorbeeld voor kerst. Vergelijk me gerust met een Italiaanse mamma – ook al heb ik helemaal geen Italiaanse roots. Uren in de keuken staan, dat is voor mij pure ontspanning en hoort bij het feest. Er mag dus best wel een moeilijker of ingewikkelder recept tussen zitten. De boodschappen doe ik een dagje vooraf (handig daarbij is de kerstmenuplanner van Libelle Lekker, zodat ik zeker niks vergeet) en dan begin ik meteen al met de voorbereidingen. Mijn stoofpotje van everzwijn kan al lekker sudderen, de amandelparfait en de ravioli kan ik al klaarmaken en ook de soep maak ik vooraf. Hoe minder je op de dag zelf nog moet doen, hoe beter. Om het overzicht te bewaren, maak ik een to-do lijstje om af te strepen – zodat ik niet na het feest m'n garnalen nog in de koelkast vind, bijvoorbeeld. Dan nog even de tafel leuk dekken (check deze ideetjes) en de gasten kunnen komen."

Hapje

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

Nog meer kerstrecepten van Sofie

Op zoek naar nog meer feestmenu’s? Neem dan zeker hier een kijkje.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees ook:

  • Deel dit artikel
Alles over Sofie Doms

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen