Meest recente artikelen

Het kerstmenu van redactrice Marlies: heerlijk luxueus

Een kerstmenu met de lekkerste luxueuze ingrediënten.

Het kerstmenu van redactrice Marlies: heerlijk luxueus Artikel

Benieuwd wat onze redactieleden zélf op tafel zetten met Kerstmis? Je komt het hier te weten. Dit is het kerstmenu van redactrice Marlies, die wel houdt van een tikje luxe op haar kerstmenu.

Marlies: "Kerstmis vier ik samen met m'n mama dit jaar bij m'n broer en schoonzus. Andries is heer en meester van gezelligheid en kookt ongelooflijk lekker. Hij is meer fan van de Vlaamse Bourgondische keuken, ik hou stiekem wel van een luxeproductje of twee. Samen vullen we elkaar dus erg goed aan. Met Kerstmis mag het wel eens een beetje meer zijn. Je kijkt er uiteindelijk wel het hele jaar naar uit. En dan ga ik graag voor klassiek met een twist. Oesters met champagne en kaviaar horen daar standaard bij. Ik hou ervan om licht te beginnen en geleidelijk aan een menu op te bouwen. En dan start ik graag met vis, maar een echte smaakmaker is toch altijd wel vlees. Zeker à la Wellington. Met bladerdeeg kun je je creativiteit helemaal laten botvieren en scoor je altijd. Cheers!"

 

Hapje

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

Op zoek naar nog meer feestmenu’s? Neem dan zeker hier een kijkje.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees ook:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen