Meest recente artikelen

Kerstmenu à la Sandra Bekkari

Healthy Xmas

Kerstmenu à la Sandra Bekkari Artikel

Geen zin in zware, ongezonde kost tijdens de feestdagen? Dan is dit kerstmenu van Sandra Bekkari écht iets voor jou. Het is feestelijk, superlekker en toch gezond. Wij durven ervoor te wedden dat dit Sana kerstmenu door al je gasten gesmaakt zal worden!

Hapje: witloofbootjes met kingkrab en granaatappel

Deze witloofbootjes met kingkrab en granaatappel zijn superfeestelijk en klaar in 15 minuten. Geen fan van krab? Vervang deze dan door garnalen. Dit hapje is glutenvrij, dus ook perfect wanneer je gasten met een glutenintolerantie over de vloer krijgt. Voor een niet-glutenvrije variant kun je eventueel het witloof vervangen door toastjes.

Save

Voorgerecht: broccoli-pastinaaksoep

Als voorgerecht gaan we voor een broccoli-pastinaaksoep. Broccoli is een erg gezonde groente met een ontgiftende werking. Het is bijvoorbeeld goed voor de lever, dus drink gerust dat extra glaasje wijn vandaag. Ook de vergeten groente pastinaak is lekker, gezond en erg vezelrijk. Werk het soepje af met geroosterde amandelen voor een feestelijke toets.

Hoofdgerecht: parelhoenfilet met notenkorst, puree van zoete aardappel en gebakken spruitjes

Een gezond en feestelijk gerechtje dat je ook nog eens snel op tafel tovert? Dan zit je goed met deze parelhoenfilet met notenkorst, zoete aardappelpuree en spruitjes. Je zou het niet zeggen, maar dit gerechtje maak je binnen het halfuur. Bovendien kun je de zoete aardappelpuree makkelijk op voorhand maken, waardoor je weer wat extra tijd met je gasten aan tafel kunt spenderen. Op zoek naar nog meer snelle kerstgerechten? Hier vind je een volledig feestmenu dat klaar is binnen één uur!

 

Dessert: chocolademousse met bosvruchten

Bij een feestmenu hoort natuurlijk een lekker dessertje. Wij sluiten af met deze heerlijk luchtige chocolademousse. Klaar in 10 minuten en makkelijk op voorhand te maken. Smakelijk!

Nog meer Sana recepten ontdekken?

Hier vind je alle recepten van Sandra Bekkari bij Libelle Lekker.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen