Meest recente artikelen

Een exotisch kerstmenu

Niet traditioneel, wél overheerlijk.

Een exotisch kerstmenu Artikel

Niemand zegt dat je kerstmaal traditioneel moet zijn. Dit menu is net zo feestelijk als eentje met kalkoen, maar net dat tikkeltje exotischer. Smakelijk!

Sommige mensen houden van een traditioneel kerstmenu, maar als je verrassender uit de hoek  wil komen, kun je ook uitpakken met lekkere exotische receptjes. Ook foodstyliste Manon kiest dit jaar voor een internationaal kerstmenu.

 

Aperitief

Oké, champagne is misschien wel hét kerstdrankje bij uitstek, maar als je zo’n glaasje pimpt met kumquatmarmelade, wordt ‘t een heel nieuw aperitief. Ook leuk: je glaasjes versieren met gesneden stervruchten.

 

Hapje

Eend en ananas: een heel frisse combinatie; prima dus als hapje. Heb je de smaak te pakken? Hier vind je al onze lenterolletjes.

 

Voorgerecht

Dol op sushi, maar geen zin om perfecte rolletjes te maken voor heel je gezelschap? Dan zijn deze temaki een prima keuze. Ze zien er nog feestelijk uit ook! Als je toch al een gevorderd sushimaker bent, vind je hier onze andere recepten.

 

Hoofdgerecht

Waarom zou je voor je hoofdgerecht eens niet de Midden-Oosterse toer opgaan? Een tajine is een prima keuze, zeker als je voor een grote groep kookt. Geen zin in eentje met vijgen en granaatappel? Kijk dan eens in onze database.

 

Dessert

Dat fruit met munt heerlijk is, wist je al, maar heb je ‘t ook al eens gematcht met rozemarijn? Lekker kruidig en een zalige afsluiter van je ongetwijfeld succesvolle kerstmenu.

 

Op zoek naar nog meer feestmenu’s? Neem dan zeker hier een kijkje.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees ook:

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen