Meest recente artikelen

Pasen wordt extra feestelijk met deze recepten en handige tips!

Laat je inspireren!

Pasen wordt extra feestelijk met deze recepten en handige tips! dossier

Blije gezichten, een overvloed aan chocolade, een fris interieur en lekkere gerechtjes die geïnspireerd zijn op de lente ... Wat houden wij van Pasen! Daarom: alle recepten en tips voor het ultieme paasfeest.

Nadat de kinderen enthousiast paaseitjes hebben gezocht, doen we niets liever dan uitgebreid brunchen. Gezellig rond een tafel vol lekkers, mét vrolijke decoratie en paasrecepten waar je blij van wordt. Een kindvriendelijk paasontbijt of een uitgebreid paasmenu? De lekkerste recepten en tips voor Pasen hebben wij hier voor jou gebundeld.

Gerechten & tips voor Pasen

Van schattige hapjes over simpele voorgerechten en lentefrisse hoofdgerechten tot feestelijke paasdesserts: we geven je graag een heleboel inspiratie waarmee je ongetwijfeld succes zult hebben! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze hapjes in glaasjesgevulde eitjes of van dit pannenkoekkonijn? Print ons gratis paasspel uit voor dubbel zoveel plezier tijdens de paaseitjeszoektocht, en maak samen met je kinderen toffe paasknutsels.

Vrolijk paasfeest!

Hieronder vind je…

  • Onze ideeën voor jouw paasontbijt of paasbrunch
  • De paasmenu's van Libelle Lekker
  • Recepten voor Pasen
  • Leuke weetjes rond Pasen
  • Tips voor tafeldecoratie

Onze tips en recepten voor jouw ontbijt of brunch met Pasen

De paasmenu’s van Libelle Lekker

Recepten voor Pasen

Leuke weetjes rond Pasen

Tips voor tafeldecoratie

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen