Meest recente artikelen

Pasen in glaasjes, da's scoren

De lekkerste paasgerechtjes in een glaasje

Pasen in glaasjes, da's scoren Artikel

Paasbrunch in het vooruitzicht? Met deze hapjes in glaasjes scoor jij sowieso!

We zijn echt dól op kleine glaasjes. Ze maken van zelfs de meest eenvoudige smaakcombinaties oogverblindende amuses. Zelfs desserts in glaasjes zijn net dat tikkeltje feestelijker dan desserts op een bord, vind je niet?

Met deze tips maak je de mooiste glaasjes

  • Verzamel glaasjes op rommelmarkten, gebruik glazen theelichthouders of bewaar mooie glazen potjes. Kleine yoghurtpotjes doen het ook altijd  goed. Schakel vrienden en familie in als je veel verzamelwerk hebt.
  • Gebruik kleine vorkjes of lepeltjes. Niet onbelangrijk: test vooraf ook even of ze in je glaasjes kunnen!
  • Neem je tijd om de glaasjes te vullen. Maak zoveel mogelijk vooraf en vul de glaasjes net voor je ze serveert. Een spuitzak kan helpen om netjes te werken (geen exemplaar in huis? Knip een hoekje uit een diepvrieszakje, dat werkt ook).
  • Hou keukenpapier en een plantenspuit met verdunde azijn bij de hand: daarmee veeg je vette vingers en druppeltjes weg. In dit artikel vind je nog meer tips voor kraaknette en – euh – glasheldere glaasjes.

Je scoort met deze recepten

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen