Meest recente artikelen

Op je paasmenu: frisse voorgerechtjes

Lente in je bord!

  • Deel dit artikel:
Op je paasmenu: frisse voorgerechtjes Artikel

Laat je paasmenu beginnen met een voorjaarssoepje, een frisse salade of een ander fijn voorgerecht. Succes gegarandeerd met deze recepten.

Pasen is voor veel gezinnen dé gelegenheid om samen te genieten van lekker eten. Heel wat mensen kiezen tegenwoordig voor een lekker luie brunch, maar ook een gezellig diner is een supergoed idee.

Je paasmenu

Starten doe je het liefst met een hapje dat niet te veel moeite kost, maar wél in het oog springt. Een glaasje oogt altijd fris, lekker en schreeuwt ‘lente’. Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

Alle hapjes verorberd? Dan is het nu tijd voor een fris voorgerechtje: een onmisbaar deel van je paasmenu. Ideale voorgerechten zijn salades (krakend vers) en soepjes (met de groenten van het moment), maar laat gerust ook eens een bepaalde groente of een stukje vlees of vis de hoofdrol spelen. Met Pasen doen eitjes het natuurlijk ook altijd goed! Klaar om te beginnen koken? Hier gaan we:

Slaatjes

Soepen

Met lentegroenten

Met vlees

Met vis

Met kakelverse eitjes

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen