Meest recente artikelen

Zo vier je Pasen gezellig thuis

Genieten met het gezin

Zo vier je Pasen gezellig thuis Artikel

Het is leuk om Pasen met al je familie en vrienden te vieren, maar ook thuis, alleen of met je gezin, kun je het gezellig maken en genieten. Met deze tips wordt het een feest!

Het huis versieren

Ook als je niemand hebt uitgenodigd is het leuk om het thuis gezellig en mooi te maken. Met wat bloemen of takken uit de tuin als tafeldecoratie, leuke servetten of wat decoratie van vorig jaar kom je een heel eind. Laat de kinderen helpen bij het versieren van de tafel of laat ze zelf een paastekening maken om nadien omhoog te hangen.

 

Paasontbijt

Begin de dag meteen feestelijk met een lekker paasontbijt of brunch. Maak pannenkoeken in de vorm van een paashaas, geniet van gevulde eitjes of slurp samen met je partner van een frisse brunchcocktail. Puur genieten!

Op zoek naar paaseieren

Verstop paaseieren doorheen het hele huis en ga samen op zoektocht. Heb je ook een tuin? Dan kun je ook ons leuke paasspel spelen. Plezier gegarandeerd!

Eieren verven

Eieren verven voor Pasen is een leuke activiteit om met het hele gezin te doen. Wist je trouwens dat je groenten en fruit kunt gebruiken als kleurstof? Die geverfde eieren zijn ook ideaal als decoratie op de paastafel. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn!

 

Aperitieven

Een feestdag wordt extra leuk met de mensen die je graag ziet om je heen. Waarom zou je niet eens aperitieven met je huisgenoten? Maak een lekkere limonade, cocktail of mocktail, voorzie wat hapjes en geniet samen van jullie drankje. Zo wordt het een echt feest.

 

Genieten van een paasmenu

Koken voor de hele familie hoef je dit jaar misschien niet te doen, maar dat wil niet zeggen dat je zelf niet kunt genieten van je kookkunsten. Maak een paasmenu waar je alleen of met je gezin van kunt smullen, van voorgerecht tot dessert.

 

Samen bakken

Pasen zou Pasen niet zijn zonder lekker zoete gebakjes. Maak samen met de kinderen een leuke paastaart, bloemenlolly’s of verwerk de paaschocolade die jullie verzameld hebben tijdens de zoektocht in een heerlijke chocomousse (lees hier onze tips voor de perfecte chocomousse). Hieronder vind je enkele paasdesserten waar je zeker mee zult scoren.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen