Meest recente artikelen

Paasmenu's om uit te kiezen: da's makkelijk

Voor elk wat wils

Paasmenu's om uit te kiezen: da's makkelijk dossier

Met Pasen mag er al eens iets feestelijkers op tafel komen. Maar dat wil niet zeggen dat het moeilijk of ingewikkeld moet zijn. Wij stelden voor jou alvast wat paasmenu's samen om het kiezen wat makkelijker te maken.

Zoals voor elk etentje, hou je voor je paasmenu rekening met wie er allemaal aan tafel zitten. Komen er veel kinderen? Houdt je familie van traditioneel? Zijn er vegetariërs bij de gasten? Of misschien heb je niet veel tijd om het allemaal ineen te flansen? Hieronder lijsten wij voor jou een paar kant-en-klare paasmenu's op, zodat je alleen nog maar hoeft te kiezen welk menu je gaat klaarmaken. Wil je toch liever iets anders serveren? Dan vind je ongetwijfeld je gading bij onze andere paasrecepten. Of kies je voor een brunch? Ook dan vind je inspiratie bij Libelle Lekker.

Zo kies je een ideaal paasmenu

Stel jezelf voor je kiest een aantal vragen:

  • wie komt er allemaal? Hoeveel kinderen zijn er in het gezelschap? En komen er vegetariërs?
  • hoeveel tijd heb je om alles voor te bereiden? Wil je al een aantal zaken op voorhand klaarmaken?
  • wat lusten jullie graag?
  • ga je voor klassiek, of mag het ook eens iets anders zijn?

Aan de hand daarvan vind je hieronder zeker een geschikt en feestelijk menu om je gasten mee te verwennen. Kom af en toe nog eens opnieuw kijken, want we vullen dit dossier voortdurend aan.

Hoeveel heb je nodig?

Dé vraag die rond feestdagen steeds in onze mailbox valt, is: hoeveel heb ik van alles nodig zodat mijn gasten zeker genoeg gegeten hebben? Libelle Lekker to the rescue! Met de tips in dat artikel gaan jullie gegarandeerd niet met honger van tafel.

De meeste van onze menu's bestaan uit een hapje en/of drankje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om minder of net meer gangen te serveren. Kies in dat laatste geval nog iets extra's uit onze paasrecepten.

Onze paasmenu's om uit te kiezen

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen