Meest recente artikelen

Lekker, mooi en klaar op 1-2-3: probeer dit snelle paasmenu eens

Het hoeft écht niet lang te duren!

Lekker, mooi en klaar op 1-2-3: probeer dit snelle paasmenu eens Artikel

Zin in een feestelijk menu op Pasen, maar geen tijd om uren te staan zwoegen in de keuken? Geen zorgen: dit snelle paasmenu maak je in een mum van tijd klaar. Smakelijk!

Van een snel paasmenu kunnen wij minstens even hard genieten als van een menu waarmee je al daags van tevoren bezig bent. Dus, weinig tijd? Trek het je niet aan en maak gewoon deze lekkere paasrecepten.

Hapje: wraps met zalm en groene appel

Dit eenvoudige hapje voor Pasen is een échte klassieker, maar daarom niet minder lekker! Wil je 't nóg sneller? Gebruik dan roomkaas met kruiden en voeg enkel de gerookte zalm en appel toe. Je kunt deze hapjes à la minute maken, maar je bewaart ze ook makkelijk enkele uren in de koelkast.

Voorgerecht: gazpacho van watermeloen met ricotta en basilicum

Eindelijk lente! Dat vieren we met een fris soepje. Deze glaasjes zien er kleurrijk en chic uit, maar kosten amper moeite. Dit recept scoort bij elke familie! Tip: heb je nog wat tijd over? Werk de soepjes dan af met een krokant stukje gerookte ham. Leg daarvoor enkele plakjes op een vel keukenpapier en zet anderhalve minuut in de microgolfoven op 900 W.

Hoofdgerecht: galette met asperges, lente-ui en minimozzarella

Deze veggie groentetaart is perfect voor aspergeliefhebbers. Je hebt er geen bakvorm voor nodig en het eindresultaat mag er absoluut zijn. Het pronkstuk van dit menu!

Dessert: vogelnestjes met framboos

Snacks van gepofte rijst heb je misschien al eens gemaakt. Ze zijn makkelijk, snel en smaken héérlijk nostalgisch. Wij boetseren er een nestje mee en vullen ze met frambozen, maar laat je fantasie gerust de vrije loop. Zo kun je ze vullen met suiker- of chocolade-eitjes, ander fruit of je favoriete snoepjes! Een snel paasmenu was nog nooit zo vrolijk.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen