Meest recente artikelen

Vrolijk Pasen aan een geweldige tafel!

Met leuke zelfmaakdeco

Vrolijk Pasen aan een geweldige tafel! Artikel

Pasen wordt extra mooi met een stijlvol gedekte paastafel. Ontdek hier onze zelfmaakideeën.

De perfecte paastafel in 5 stappen

  1. Begin bij de basis! Ga voor nonchalant: serveer alles op je ruwe houten tafel of gebruik een beige of grijs linnen tafelkleed voor een chiquer effect.
  2. Kies een mooi servies. Kies ook hier voor rustige kleuren zoals grijs, beige, lichtblauw…
  3. Zet eerst de essentials op tafel, zoals houten snijplanken of serveerborden, eierdopjes, servetten …
  4. Zoek enkele blikvangers. Versier je tafel met een grote vaas met wilgentakken en zelfgemaakte pomponnetjes, een ijzeren quote op een staander, of een theelichtje met een vrolijke boodschap. Of versier je eitjes met een schattig mutsje!
  5. Voeg de finishing touch toe. Strooi wat losse decoratie over je tafel. Denk met Pasen aan chocolade-eitjes of donsveertjes.

In de bloemetjes

Supereasy maar superleuk: stop je vaas onderaan vol met eieren en zet er dan bloemen in. Instant paasgevoel!

Mijn naam is haas!

Neem een stoffen servet, vouw ze diagonaal dubbel en rol ze op tot een worst met puntige uiteindes. Bind ze rond een eitje met wat koord en je hebt subtiele, maar grappige paashaasjes.

Vederlicht

Met wat decoratief koord en leuke veertjes maak je van je hardgekookte eieren kleine kunstwerkjes. Serveer ze uit een grote schaal aan je gasten.

(K)ei-schattig

Een klassieker: versierde eitjes. Prik een gaatje onder- en bovenaan een ei. Blaas het ei uit boven een kommetje. Van het ei zelf kun je een lekker roerei bakken. De eierschaal decoreer je met zwarte of gouden stift of met strookjes washitape. Supersimpel en het jaar nadien gebruik je ze gewoon opnieuw.

Paaspareltjes

 

Voor de eihouder: rijg houten kralen op koord of dik garen. Knoop het touwtje vast en je hebt een originele eihouder. Schrijf eventueel met stift een leuke boodschap op de kralen.

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen