Meest recente artikelen

Op je paasmenu: frisse voorgerechten

Lente in je bord!

Op je paasmenu: frisse voorgerechten Artikel

Laat je paasmenu beginnen met een voorjaarssoepje, een frisse salade of een ander fijn voorgerecht. Succes gegarandeerd met deze recepten.

Pasen is voor veel gezinnen dé gelegenheid om samen te genieten van lekker eten. Heel wat mensen kiezen tegenwoordig voor een lekker luie brunch, maar ook een gezellig diner is een supergoed idee.

Hapjes in glaasjes voor je paasmenu

Starten doe je het liefst met een hapje dat niet te veel moeite kost, maar wél in het oog springt. Een glaasje oogt altijd fris, lekker en schreeuwt 'lente'. In dit artikel vind je alvast wat inspiratie.

Alle hapjes verorberd? Dan is het nu tijd voor een fris voorgerecht: een onmisbaar onderdeel van je paasmenu. Ideale voorgerechten zijn krakend verse salades en soepjes met de groenten van het moment, maar laat gerust ook eens een bepaalde groente of een stukje vlees of vis de hoofdrol spelen. Met Pasen doen eitjes het natuurlijk ook altijd goed! Klaar om te beginnen koken? Hier gaan we.

Slaatjes als voorgerecht voor Pasen

Frisse voorjaarssoepen om uit te kiezen

Voorgerechten met lentegroenten

Voorgerechten met vlees voor je paasmenu

Feestelijke lentevoorgerechten met vis

Ideeën met kakelverse eitjes

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen