Meest recente artikelen

Eenvoudige hapjes voor Pasen: perfect om je feest te starten

Voor een zorgeloos paasfeest!

Eenvoudige hapjes voor Pasen: perfect om je feest te starten Artikel

Elk feest begint met lekkere hapjes, ook je paasfeest! En zo'n hapje hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Wat denk je van deze eenvoudige hapjes voor Pasen?

Feestelijke hapjes hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn. De allerbeste vinden wij vaak eenvoudige hapjes die in een handomdraai klaar zijn en waar je niet eindeloos veel ingrediënten voor in huis moet halen. Kortom, deze eenvoudige hapjes voor Pasen zijn de ideale starter voor jouw paasfeest. Onze tips voor succes:

  • Kies voor eenvoudige ingrediënten met toch dat tikkeltje extra – het is tenslotte feest. Denk aan kwarteleitjes, gerookte zalm, asperges, frisse lentekruiden
  • Een lekker hapje is één ding, een mooie presentatie laat het er nog zoveel lekkerder uit zien. Op een stokje, in een glaasje, in een eitje… Waw-effect verzekerd!
  • Sommige hapjes, zoals de tortillarolletjes, zijn zo simpel dat je je kinderen mee kunt laten helpen om ze te maken. Dat vinden ze vast extra fijn – en je hebt jezelf weer een beetje werk bespaard.
  • Maak het jezelf niet te moeilijk: kies een simpel hapje dat je volledig vooraf kunt klaarmaken, of waarvoor je alles klaar kunt zetten en dat je alleen nog moet afwerken. Niet meer dan vijf minuten werk op het moment zelf, is een goede vuistregel.
  • Denk ook aan een feestelijk drankje: een klassieke mimosa-cocktail bijvoorbeeld, of een hip glaasje gin met bubbels en rozen. Voor wie liever geen alcohol wil, is deze icetea met rozen een heerlijk alternatief.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen