Meest recente artikelen

In 10 stappen naar het perfecte paasbuffet

Een handig overzicht

 • Deel dit artikel:
In 10 stappen naar het perfecte paasbuffet How to's

Verwen je gezin – én jezelf – met een heerlijk paasbuffet. In amper twee uur tijd zet je al deze gerechten op tafel. Dat wordt dubbel zo lang genieten!

Wat staat er op het menu?

Zo maak je alles vlotjes klaar

 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Begin met de scones en laat ze afkoelen op een rooster. Maak de krokante bladerdeegstengels voor bij het soepje en laat ze afkoelen op een rooster. Verlaag de oventemperatuur naar 100°C.
 2. Maak het soepje, mix het fijn en hou het eventueel warm op een zacht vuur. Warm vlak voor het serveren nog even goed door.
 3. Maak het beslag voor de groene pannenkoekjes. Laat het beslag heel even rusten, dan heb je minder klontertjes tijdens het bakken.
 4. Bak de broodkorstjes voor de ontbijtsalade. Bak de champignons voor de gevulde pistolets. Blaas de eitjes uit voor de pistolets en breek de eieren voor de gepocheerde eitjes in verschillende kommetjes.
 5. Maak de tomatenpesto en zet in de koelkast tot je gaat serveren. Bak de worstjes goudbruin en krokant in de pan. Leg ze in een ovenschaal, dek af en zet in de oven. Blancheer de groenten die je erbij gaat serveren.
 6. Bak de pannenkoekjes en stapel ze op. Dek af met aluminiumfolie en hou ze samen met de worstjes warm in de oven.
 7. Zet een grote pot met water en azijn op het vuur voor de gepocheerde eieren. Leg al je ingrediënten klaar voor de afwerking van je gerechten. Snipper de kruiden en de groenten voor de pannenkoekjes, tortilla’s en broodjes.
 8. Stel als eerste de ontbijtsalade samen en zet hem op het buffet.
  Maak de zalmbroodjes en zet de scones samen met de zure room en de confituur mee op het buffet.
 9. Neem de worstjes en pannenkoekjes uit de oven. Zet de worstjes samen met de tapenade en de groenten op het buffet. Hou de pannenkoekjes nog even apart.
  Verhoog de oventemperatuur naar 180°C. Bereid de pistolets, doe er de eitjes in en bak ze in de oven. Leg er de laatste 5 minuten de tortilla’s bij.
 10. Verhit kort het water voor de gepocheerde eitjes.
  Schep de soep in kommetjes en werk de pistolets, krokante tortilla’s en broodjes af. Pocheer de eieren en werk er de pannenkoekjes mee af.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

 • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen