Meest recente artikelen

Recupereren na de feestdagen

  • Deel dit artikel:
Recupereren na de feestdagen Artikel

De eindejaarsfeesten en nieuwjaarsrecepties zijn gezellig en sfeervol, maar niet bepaald goed voor je lijn en je cholesterol. Dit jaar kan het anders!

Deze handige tips van Oil & Vinegar helpen je om de feestdagen en januari gezond door te komen.

  • Kies bij de hapjes voor verse groentjes, maar laat je niet verleiden door dipsausjes op basis van mayonaise. Kies liever voor een lekkere olijfolie, eventueel met een beetje zeezout of een kruidenmélange voor een pittig effect. Heerlijk bij komkommer en radijsjes. Geen groentenfan? Opteer dan voor olijven, een gezond en caloriearm alternatief.
  • Zin in een lekker drankje, maar niet in de calorieën die daar bij horen? Laat de wijn, bubbels en frisdrank aan de kant en kies voor mineraalwater. Voeg een bodempje aardbeien- of granaatappelazijn toe en je hebt een verfrissend, verrassend en gezond drankje.
  • Kook je zelf? Gebruik dan olijfolie in plaats van boter of margarine. De Novello uit het Oil & Vinegar assortiment is een echte aanrader. Ideaal om je gerecht wat extra smaak te geven.

Voor het volledige assortiment en meer tips kan je terecht op de website.

>> hier vind je meer tips en recepten voor lichte maaltijden

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen