Meest recente artikelen

Zo maak jij je klassiekers (nog) gezonder

Slim

Zo maak jij je klassiekers (nog) gezonder Artikel

Sommige familietoppers zitten niet meteen boordevol groenten. Hoe verwerk je er toch de nodige vitamines in? Wij geven je een pak slimme tips!

  • Verse groene kruiden zorgen niet alleen voor smaak, maar ook voor vitamine C. Er is zo veel variatie dat ze haast overal in passen. Werk je stoofvlees af met peterselie, je steak met dragon of salie, je vis met bieslook of dille, enzovoort.
  • Laat de frietjes of puree één keer links liggen en serveer een extra portie Belgische seizoensgroenten. Wat dacht je van boontjes, sla, witloof? Keuze te over!
  • Laat de saus ook een keertje links liggen en (her)ontdek de pure smaak van je basisingrediënten.
  • Kook (of stoom) je ingrediënten ook zo kort mogelijk, zodat ze nog zo veel mogelijk vitamines bevatten.
  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen