Meest recente artikelen

Zo hou je een gezonde levensstijl vol

Je kunt het wel!

  • Deel dit artikel:
Zo hou je een gezonde levensstijl vol Artikel

Heb jij meegedaan aan de Samen Slank-challenge? Dan heb je de smaak van een gezonde levensstijl vast al te pakken. Maar hoe hou je het vol, nu de challenge bijna gedaan is? Dit zijn onze tips!

1. Eet gezond en beweeg

Misschien een logische tip, maar wél eentje die onmisbaar is: hou een gezond dieet aan en beweeg regelmatig. Een halfuurtje per dag is op zich al voldoende. Het is niet alleen goed voor je slanke lijn, maar ook om tot rust te komen. Een gebalanceerd dieet is daarnaast dé sleutel tot een gezond lichaam. Eet genoeg groenten en fruit, drink voldoende water en blijf zoveel mogelijk weg van hapjes en snacks die vol suiker en vet zitten.

 

2. Daag jezelf én anderen uit

De Samen Slank-challenge mag dan wel bijna gedaan zijn, blijf uitdagingen zoeken om je doelen te halen: of dat nu afvallen, meer bewegen of op je gewicht blijven is. Zoek bovendien een dieetbuddy (wie weet vind je die wel in de Goed in je vel met Libelle-groep) en motiveer elkaar. Je zult zien dat je ‘n gezonde levensstijl makkelijker volhoudt als je je omringt met mensen die hetzelfde doel hebben! Misschien kun je samen één van deze leuke, zomerse dingen doen?

 

3. Beloon jezelf

Doel gehaald? Of vind je dat je goed bezig bent? Beloon jezelf dan! Koop die mooie jurk of eet dat ijsje waar je al zo lang zin in had. Die hoeven trouwens niet altijd ongezond te zijn. Je vindt heel wat slanke alternatieven van minder gezonde snacks. Zo kun je smullen zonder schuldgevoel, terwijl je toch je lijntje behoudt. Genieten maar!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen