Meest recente artikelen

Gezonde recepten: deze moet je proberen

Gezonde gerechten om op je weekmenu te zetten

Gezonde recepten: deze moet je proberen dossier

Gezonde recepten saai? Nee hoor, deze recepten bewijzen dat gezond eten ook gewoon lekker eten is. Van gezonde scampi's tot gezonde fast food, deze gezonde recepten moet je proberen!

Wij zijn altijd op zoek naar gezonde gerechten die eenvoudig en heerlijk zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk wanneer je gezond wil eten. Stel een gezonde voorraadkast samen en maak een gezond weekmenu of doe aan meal prepping en gezond eten wordt een fluitje van een cent. In dit dossier verzamelen we onze beste gezonde recepten.

Je kunt deze gezonde recepten eenvoudig bewaren. Hoe je dat doet lees je hier. Stel er zelf een gezond weekmenu mee samen of laat je inspireren door ons weekmenu.

Gezond eten

Ben je op zoek naar een dieet om op een snelle manier af te vallen? Dan ben je bij Libelle Lekker aan het verkeerde adres. Gezond eten, dat is waar wij voor staan. En gezond eten, dat is voor ons alles (met mate) mogen eten zonder beperkingen of schuldgevoel, maar wel met aandacht voor gezonde ingrediënten en bereidingswijzen én zo nu en dan ook een lekker verwennerijtje. Want genieten van het leven is óók belangrijk om je goed te voelen. Libelle Lekker, dat zijn geen poedertjes, pakjes of sapjes maar écht eten, huisbereid en volgens de seizoenen, als gezonde brandstof voor je lichaam. Zelf koken, dus. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: op onze website vind je altijd wel een recept dat bij jou past. Ook al ben je misschien geen keukenprinses of heb je weinig tijd, bij Libelle Lekker vind je altijd inspiratie om gezond te eten en te koken voor jezelf en voor je gezin, je hele leven lang. Bovendien bieden we je ook heel wat tips over hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl goede gewoontes in de hand kunt werken. We volgen hiervoor zo veel mogelijk de richtlijnen uit de nieuwe voedingsdriehoek.

Gezonde ontbijtrecepten

Gezonde lunchrecepten en soepen

quiche gezond

Gezonde hoofdgerechten

Gezonde hapjes, tussendoortjes en desserten

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen