Meest recente artikelen

Gezond eten: tips en recepten voor elke dag

Word de gezondere versie van jezelf

Gezond eten: tips en recepten voor elke dag dossier

Gezond eten, dat willen we allemaal, toch? Maar soms weet je het gewoon niet meer. Is pasta nu gezond of niet? En hoeveel noten mag je eigenlijk eten? Wij gingen het voor je na.

Gezond eten is een belangrijke bouwsteen voor een gezond leven. Maar er komt zoveel info op ons af, dat je soms niet meer weet wat nu te vertrouwen is en wat niet. Daarom verzamelden wij in dit dossier onze info over hoe je gemakkelijk gezonder kunt gaan koken, ook met een klein budget, een overzicht van wat je eigenlijk wél al goed doet (en dat is best véél!), praktische tips die je gezondheid ten goede komen én een heleboel gezonde recepten. Hier vind je er trouwens nog veel méér.

Gezond eten

Ben je op zoek naar een dieet om op een snelle manier af te vallen? Dan ben je bij Libelle Lekker aan het verkeerde adres. Gezond eten, dat is waar wij voor staan. En gezond eten, dat is voor ons alles (met mate) mogen eten zonder beperkingen of schuldgevoel, maar wel met aandacht voor gezonde ingrediënten en bereidingswijzen én zo nu en dan ook een lekker verwennerijtje. Want genieten van het leven is óók belangrijk om je goed te voelen.

Libelle Lekker, dat zijn geen poedertjes, pakjes of sapjes maar écht eten, huisbereid en volgens de seizoenen, als gezonde brandstof voor je lichaam. Zelf koken, dus. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: op onze website vind je altijd wel een recept dat bij jou past. Ook al ben je misschien geen keukenprinses of heb je weinig tijd, bij Libelle Lekker vind je altijd inspiratie om gezond te eten en te koken voor jezelf en voor je gezin, je hele leven lang.

Bovendien bieden we je ook heel wat tips over hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl goede gewoontes in de hand kunt werken. We volgen hiervoor zo veel mogelijk de richtlijnen uit de nieuwe voedingsdriehoek.

Volg Libelle Lekker op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Zet deze gezonde voedingsmiddelen op het menu

Gezonde recepten om mee aan de slag te gaan

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen