Meest recente artikelen

Dossier cocktails & mocktails: alles over drankjes mixen

Perfect geserveerd

Dossier cocktails & mocktails: alles over drankjes mixen dossier

Wil je graag jezelf een negroni fiksen of je bezoek imponeren met de mooiste cocktails? Dan vind je hier álles wat je wil weten. Van de beste ijsblokjes, de tools en ingrediënten die je nodig hebt tot en met de recepten. Shaken en stirren maar!

Zowel je ingrediënten, materiaal, recept, bereiding en presentatie zijn belangrijk bij het mixen van cocktails. Een beetje zoals koken dus. Of je nu een beginner bent of een ervaren rot op zoek naar ideetjes: hier verzamelden we alle tips, weetjes en recepten.

En oh ja:  je ontdekt meteen ook welke cocktail bij je sterrenbeeld past of met welk drankje je de Libelle-chefs blij maakt… Cheers!

Cocktails maken: de tips & trucs

Een cocktail- of mocktailavondje organiseren en daarvoor het perfecte recept uitkiezen? Dol op cocktails en op zoek naar een alcoholvrij alternatief? Wil je weten wat dé cocktail van het moment is? Of hoe je kan scoren met de mooiste presentatie? We've got you covered! Hieronder lees je alles wat je wil weten over je favoriete drankje.

Dé bartender tools

Van herbruikbare rietjes tot de beste shaker: alles over de benodigdheden bij het maken van een cocktail.

De ingrediënten

Net zoals bij koken en bakken, staat of valt je drankje met de kwaliteit van de ingrediënten. Deze dingen haal of heb je het best in huis…

Ice ice baby

Misschien nog belangrijker dan de ingrediënten: ijs om je drankje op de perfecte temperatuur te brengen en te houden. Onze tips…

De recepten voor je favoriete cocktails

En dan nu aan de slag. Van frisse zomercocktail tot hartverwarmende kerstpunch, boozy negroni tot leuke mocktail… Tussen al deze recepten en thema’s vind je misschien wel een nieuwe favoriet!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen