Meest recente artikelen

Welke cocktail past bij jouw sterrenbeeld?

Slurpen volgens je horoscoop

Welke cocktail past bij jouw sterrenbeeld? Artikel

Kan jij niet kiezen tussen al die lekkere cocktails? Geen nood, de ideale cocktailmatch staat voor je in de sterren geschreven. Ontdek hier welke cocktail bij je past op basis van je sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen houden van spontaniteit en kunnen nogal impulsief zijn. Je bruist van energie en zorgt ervoor dat het leven nooit te saai wordt. Je houdt wel van een uitdaging. Een verrassende maar eenvoudige cocktail, zoals deze pompelmoes vermout, die je kunt serveren voor de vrienden die je spontaan hebt uitgenodigd, is echt iets voor jou.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren zijn rustig en eerder afwachtend. Ze doen het graag rustig aan, maar zijn ook vastberaden om projecten tot in de puntjes uit te werken. Stieren genieten van het leven en van luxe. Ze gaan voor kwaliteitsproducten of kweken hun eigen kruiden. Verwerk die zelfgekweekte kruiden zeker eens in deze gin-tonic met botanical-ijsblokjes of in deze 17 cocktails met kruiden uit de tuin.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen houden van sociale contacten en grote vriendenkringen. Ze houden ervan om urenlang bij te praten met een lekkere cocktail in de hand. Zet alvast een grote kan sangria klaar, zo kan al dat bezoek zelf z’n glas bijvullen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn erg gevoelig en daarom vaak ook echte huismussen. Dat wil echter niet zeggen dat ze niet graag een glaasje met je drinken. Voor anderen zorgen en gastvrij zijn zit namelijk ook echt in hun natuur. Kreeften houden van vertrouwde keuzes en zijn streng voor zichzelf. Maak het jezelf dus niet te moeilijk en geniet van een traditionele strawberry daiquiri.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Met hun cocktail zullen ze dan ook meteen indruk op de gasten willen maken. Leeuwen zijn warme en creatieve mensen met een speelse kant. Daar past deze cosmococktail met cranberry-ijs perfect bij.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden zijn perfectionistisch en hebben oog voor detail. Zij zullen een cocktail dan ook altijd in het juiste glas serveren. Maagden zijn bescheiden, maar zullen er achter de schermen voor zorgen dat iedereen het naar z’n zin heeft en de avond perfect verloopt. Ze genieten graag van een simpele cocktail met een elegante twist, zoals deze lavendel martini.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen kunnen heel diplomatisch overkomen, maar eens je ze leert kennen zijn ze ook heel sociaal. Keuzes maken vindt de Weegschaal soms moeilijk. Ze zullen alles altijd wikken en wegen. Weegschalen houden van verfijnde dingen en gaan graag creatief aan de slag. Een prima match met deze bubbels met gin en rozen dus.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Intens‘ is een woord dat perfect past bij de Schorpioen. Schorpioenen zijn gevoelsmensen die zich echt ergens in kunnen vastbijten. De intense smaak van deze pittige margarita met tabasco past perfect bij de sterke persoonlijkheid van de Schorpioen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn erg gesteld op hun vrijheid. Ze houden van reizen en nieuwe kennis opdoen. Een cocktail met een wereldse toets waarmee ze kunnen experimenten is dus echt iets voor boogschutters. Zoals deze spicy jalapeño-margarita bijvoorbeeld.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken pakken graag uit met een cocktail waar de rest van het gezelschap nog nooit van gehoord heeft, zoals deze rosemary grapefruit tequila bomb. Ze stellen hogen doelen voor zichzelf en zetten zich daar 100% voor in.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen kunnen zich vaak een beetje het buitenbeentje voelen. Ze zijn idealistisch ingesteld en houden van hun onafhankelijkheid. Watermannen zijn niet zo voorspelbaar en zijn dol op nieuwe ideeën. Ze verrassen je graag met deze grapefruit rosemary gin fizz.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn erg gevoelig en intuïtief. Ze zien het leven door een roze bril en zijn erg creatief. Vissen zorgen graag voor de mensen die ze lief hebben. Door ze deze lekkere lady in pink te serveren bijvoorbeeld.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen