Meest recente artikelen

Dit zijn de lekkerste cocktails van het moment

Mét video

Dit zijn de lekkerste cocktails van het moment Artikel

Gek op cocktails? Dan is de zomer vast en zeker jouw favoriete seizoen. Cocktailfeestje hier, aperitiefje daar... heerlijk! Speciaal voor jou verzamelden wij de lekkerste cocktails van het moment. Santé!

Klassiek versus modern

Cocktailavond gepland of gewoon zin in een verfrissende aperitief? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar dé perfecte cocktail. We gaven je eerder al cocktailinspiratie voor de zomer. Maar omdat je nooit genoeg keuze kan hebben, delen we nog wat extra receptjes.
Je kan het natuurlijk simpel houden en gaan voor een klassieke (maar heerlijke) gin tonic,  mojito of cosmopolitan. Of je kan het ook iets anders aanpakken en gaan voor de gepimpte versie. Deze klassiekers worden dan gin & tonic granitéthai mojito en cosmococktail met cranberry-ijs.
Liever iets supertrendy waarmee je je gasten kan verbazen? Ga dan voor shrubs: de nieuwste cocktailtrend waarbij cocktails gemaakt worden op basis van azijn, fruit, suiker en (bruis)water. Klik hier voor enkele heerlijke shrub recepten.

Alcoholvrij

Natuurlijk hoeven cocktails niet altijd alcohol te bevatten. Dat bewijzen de mocktails: de alcoholvrije broertjes van de cocktail. Zij zijn minstens even lekker en bezorgen je geen kater de dag nadien. Experimenteer er dus op los met deze lekkere, katervriendelijke drankjes. Om jou op gang te zetten verzamelden we al wat mocktail recepten. Klik hier om ze te bekijken.

Onze favorieten

Onze absolute favorieten van het moment? Dat zijn de cocktails met vers fruit, kruiden en specerijen. Zo zijn we bijvoorbeeld gek op:

In de video's hieronder tonen we jou hoe je deze 4 fruitige drankjes zelf kan maken. Schol!

Volg ons op FacebookInstagramPinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen