Meest recente artikelen

3x pisco sour, het favoriete drankje van Dominique Persoone

3x anders

3x pisco sour, het favoriete drankje van Dominique Persoone Artikel

Zalig zomers, zo’n pisco sour. Ook Dominique Persoone is verzot op die frisse cocktail met dat mooie schuimlaagje... Santé!

Dominique: “Ik ben een echte fan van pisco sour. Peru en Chili claimen allebei dat zij deze cocktail hebben uitgevonden, maar eigenlijk doet dat er niet toe. Hij is vooral ongelooflijk lekker! Ik heb er ook een supermooie herinnering aan. Toen we in Peru de oude Incaruïnes van Machu Picchu gingen bezoeken, moesten we het laatste deel van het traject met de trein doen. Het leek wel alsof ik op de Oriënt-Express zat, net zoals in de film. Wat een luxe, stijl en service! Voor het aperitief kwam er een elegante dame met een heus barkarretje langs, die vroeg of we graag een pisco sour wilden. Vervolgens shakete ze voor ons de lekkerste pisco sour die ik ooit gedronken heb. Onvergetelijk!”

Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

1. Pisco sour met tajín

Tajín t is een mengeling van gedroogde chilipeper, geraspte limoenschil en zout die in Mexico vaak gebruikt wordt om cocktails af te werken. Je vindt deze mengeling in speciaalzaken of webshops. Je kunt tajín ook zelf maken door chilipepers fijn te malen in de vijzel met geraspte limoenschil en grof zeezout. Liever een traditionele pisco sour? Je kunt de tajín perfect weglaten.

2. Pisco sour met passievrucht

3. Alcoholvrije pisco sour

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Dominique Persoone

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen