Meest recente artikelen

De favoriete cocktails van onze Libelle Lekker chefs

Schol!

De favoriete cocktails van onze Libelle Lekker chefs Artikel

Ook onze Libelle Lekker chefs Ilse, Natalie, Jolien en Sofie houden van een cocktail op tijd en stond, zoveel is zeker! Dit zijn hun favoriete drankjes.

Ilse kiest voor de margarita

Libelle Lekker chef Ilse D'hooge

"Een zomerfeestje, dat gaat helemaal goed van start met een margarita voor mij. Ik hou van de smaak van limoen, subtiel gecombineerd met een vleugje zout. Ja, die cocktail maakt mijn dag goed."

Voor Natalie mag het een Moscow mule zijn

Libelle Lekker chef Natalie Peeters

“De combinatie van ginger ale met wodka en limoen heeft een perfecte zoet-zuurbalans, vind ik. En bovendien worden  Moscow mules geserveerd in van die toffe koperkleurige bekers.”

Jolien gaat voor alcoholvrij

Libelle Lekker chef Jolien Hens

“Van alcohol word ik snel slaperig, dus bestel ik meestal een mocktail. Deze limoenbowl met gemberbier is voor mij de perfecte oppepper.”

Voor Sofie roept ‘n mojito mooie herinneringen op

Libelle Lekker chef Sofie Doms

“Ik reisde een aantal jaar geleden met de rugzak door India. Op een avond zochten we een leuk eetadresje. Het Tiger Trail restaurant uit onze backpackersreisgids leek ons wel iets voor avontuurlijke reizigers zoals wij. Dus snel schone kleren aan, onze wandelsandalen nog eens afgestoft en met een riksja naar het restaurant … dat in een poepchique hotel gelegen bleek te zijn. Denk: obers in witte pakken, binnenplaats met teakhouten balkonnetjes en in het midden een grote boom met allemaal lichtjes erin en daaronder tafeltjes met gesteven witte tafellakens. Ik dronk er de lekkerste mojito ooit, met bruine rum. Twee zelfs. Het werd een heerlijke avond.”

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen