Meest recente artikelen

De lekkerste ijsjes voor volwassenen

IJsjes met alcohol!

De lekkerste ijsjes voor volwassenen Artikel

IJsjes zijn niet enkel leuk voor kinderen. Deze varianten met alcohol zijn perfect voor volwassenen die willen afkoelen op een warme dag. Iemand wat frosé?

Natuurlijk eten volwassenen ook graag ijsjes. Zeker wanneer er ook een vleugje alcohol in verwerkt is. Hou er wel rekening mee dat ijs met alcohol langer in de diepvries moet en dat je niet enkel sterke drank kunt gebruiken. Echte sterke drank zoals wodka bevriest immers niet. Gebruik altijd ¼ drank en voeg daar nog suikersiroop, vruchtensap, yoghurt, kokosmelk of frisdrank aan toe. Likeur zoals bijvoorbeeld Baileys bevriest wel sneller. Wij verzamelden de beste ideetjes voor adults only ijsjes.

Cocktail ijsjes voor volwassenen

Je hoeft niet meer te kiezen tussen een dessertje of een cocktail! Deze ijscocktails zijn het beste van twee werelden. Verwerk een alcoholische drank in je ijs of sorbet of maak een cocktail met ijslolly.

Frosé

Frosé staat voor frozen rosé. Maak een vloeibare variant voor een slushy effect of kies voor een vastere structuur die je met een lepeltje kunt eten. Hoe dan ook, met deze wijnijsjes scoor je altijd!

Op een stokje

Ook voor liefhebbers van waterijsjes bestaan er varianten met alcohol. Verwerk je favoriete drank in je waterijsje voor een extra verfrissing. Wat dacht je van limoncello of gin tonic op een stokje?

Dessert in ijsjesvorm

Je favoriete dessert omtoveren tot een ijsje? Het kan!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen