Meest recente artikelen

Hét milieuvriendelijke alternatief voor wegwerprietjes

Ecologisch én stijlvol

Hét milieuvriendelijke alternatief voor wegwerprietjes Artikel

Dat wegwerpplastic een steeds groter probleem wordt, weten we allemaal. Gelukkig kunnen we daar ook iets aan doen. En dat kan er nog leuk uitzien ook! Gebruik jij nog een plastieken rietje? Tijd voor een milieuvriendelijk alternatief.

Kunnen je kindjes niet zonder rietje of wil je je mocktail er wat leuker doen uitzien voor je feestje? Dan zijn metalen rietjes onmisbaar. De plastic variant is supervervuilend en helemaal overbodig. Bovendien hoef je maar een keer een metalen rietje aan te schaffen en kan je het jarenlang gebruiken. Je maakt het eenvoudig schoon met een klein borsteltje dat speciaal voor de rietjes ontworpen is of in de vaatwasser.

Wil je zorg dragen voor het milieu on-the-go? Zorg dan dat je altijd een metalen rietje in je handtas hebt zitten. Zo kan je op café het plastieken rietje gewoon weigeren en je eigen ecologische variant uit je tas toveren. Wedden dat iedereen jaloers is op jouw goud- of zilverkleurig exemplaar? Ook superhandig om bij de hand te hebben wanneer je op stap bent met de kinderen.

De tijd dat ecologische producten een hoog 'geitenwollensokkengehalte' hadden is dus al lang voorbij. Bovendien zijn ecologische keukenspullen helemaal hip.

 

De lekkerste limonades, cocktails en mocktails

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen