Meest recente artikelen

Vegetarisch eten: dit moet je weten

De beste artikels en recepten

Vegetarisch eten: dit moet je weten dossier

Steeds meer mensen eten vegetarisch en ook in de supermarkt vind je steeds meer veggie producten. Lees in dit dossier alles over vegetarisme en ontdek de lekkerste recepten zonder vlees of vis.

Vegetarisch eten is niet zo moeilijk, maar je moet wel weten hoe je het aanpakt. Wist je bijvoorbeeld dat wijn niet altijd vegetarisch is? Gelukkig kun je met enkele kleine aanpassingen wel op een eenvoudige manier heerlijke vegetarische gerechten maken. Zelfs je favoriete klassieke gerechten kun je veggie of vegan maken. In dit dossier vind onze artikels en recepten voor wie inspiratie zoekt rond vegetarisch eten.

Gezond eten

Ben je op zoek naar een dieet om op een snelle manier af te vallen? Dan ben je bij Libelle Lekker aan het verkeerde adres. Gezond eten, dat is waar wij voor staan. En gezond eten, dat is voor ons alles (met mate) mogen eten zonder beperkingen of schuldgevoel, maar wel met aandacht voor gezonde ingrediënten en bereidingswijzen én zo nu en dan ook een lekker verwennerijtje. Want genieten van het leven is óók belangrijk om je goed te voelen. Libelle Lekker, dat zijn geen poedertjes, pakjes of sapjes maar écht eten, huisbereid en volgens de seizoenen, als gezonde brandstof voor je lichaam. Zelf koken, dus. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: op onze website vind je altijd wel een recept dat bij jou past. Ook al ben je misschien geen keukenprinses of heb je weinig tijd, bij Libelle Lekker vind je altijd inspiratie om gezond te eten en te koken voor jezelf en voor je gezin, je hele leven lang. Bovendien bieden we je ook heel wat tips over hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl goede gewoontes in de hand kunt werken. We volgen hiervoor zo veel mogelijk de richtlijnen uit de nieuwe voedingsdriehoek.

Lees meer over vegetarisch eten

Vegetarische recepten

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen