Meest recente artikelen

Picknicken als een pro doe je zo!

Bye bye smoskes, hello fancy wraps!

  • Deel dit artikel:
Picknicken als een pro doe je zo! Artikel

Zin om die saaie picknick wat te pimpen? Met deze makkelijke tips wordt wordt jouw picknick er eentje om mee uit te pakken! (om dan weer net zo makkelijk in te pakken, ah ja!)

Mooi weer? Tic toc, it’s picknick o’clock! Lekker naar buiten dus, voor een picknick in het park of in het bos. Met deze tips tover je een simpele picknick om in een heus culinair feestje. Wijntje in openlucht, iemand?

Waar moet je verder nog aan denken?

  • Zoek vooraf al een leuke picknickplek. Bij een bankje of picknicktafel is handig, en een vuilnisbak in de buurt is ook een goed idee. Liever in het wild? Vergeet dan geen picknickkleed mee te nemen, liefst eentje met een geplastificeerde onderkant zodat je niet met een natte broek weer naar huis moet. Dit handige picknickkleed uit de Libelle Lekker Shop, bijvoorbeeld. Het heeft het ideale formaat: compact genoeg om makkelijk mee te nemen, maar ruim genoeg om comfortabel te eten. De bovenkant is gemaakt van fleece, de onderkant van een ondoordringbaar materiaal. En je vouwt het makkelijk op om mee te nemen.
    Picknickdeken Vinga met geplastificeerde onderkant, Libelle Lekker Shop
    Dit handige picknickkleed is verkrijgbaar in de Libelle Lekker Shop.
  • Je gerechtjes neem je gekoeld mee, in een koeltas met koelelementen.
  • Oké, milieuvriendelijk is het niet, maar wegwerpbordjes en -bestek zijn voor één keertje wel handig. Of kies voor onbreekbare borden en glazen die je wél kunt hergebruiken.
  • Nog een paar handigheidjes: opscheplepels, een kurkentrekker, een mes, een vuilniszak, vochtige doekjes … Een fles water komt ook van pas: om te drinken of  je handen mee te wassen!

Alvast wat ideetjes voor in je picknickmand

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen