Meest recente artikelen

Wat stop je in je picknickmand?

Inpakken en wegwezen!

  • Deel dit artikel:
Wat stop je in je picknickmand? Artikel

Als het zonnetje schijnt, krijgen wij meteen zin om buiten te eten. Gaan picknicken op een mooi plekje in de natuur, bijvoorbeeld. Pak je favoriete picknickmand en stop er wat lekkers in. Wij hebben wel wat suggesties voor jou!

  1. Begin met lekkere knabbels. Blokjes kaas, vleesjes, olijven, radijzen, druiven, noten, toastjes met hummus… De mogelijkheden zijn eindeloos.
  2. Het mag ook stevig. Vergeet zeker de rijkelijk belegde sandwiches, lentefrisse salades, bowls met geroosterde groenten of quiche niet.
  3. Geen picknick zonder dessert. Een fruitsalade is altijd leuk. En met zelfgemaakte appelcrumble of brownie scoor je sowieso.
  4. Drank, drank, drank… Bubbels, wijn en bier mogen mee natuurlijk. Ideaal om de dorst te lessen: homemade icetea of water met een fris smaakje. Vergeet de ijsemmer niet!
  5. Varieer! Op een picknick wil je kunnen kiezen. Bovendien is het extra leuk om nog wat restjes te kunnen meenemen voor je lunch de volgende dag.

3 altijd-goed-gerechtjes voor je picknick

Pak alvast deze spulletjes klaar

Picknickkleed La Chaise Longue Bistrot - Lekker-shop

La Chaise Longue Bistrot picknickkleed, € 19,95.

Esschert Design Botanicae Picknickmand - Lekker-shop

Nog meer picknickideeën?

Save

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen