Gevuld picknickbrood
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevuld picknickbrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de rucola, munt en ijsbergsla en laat goed uitlekken. Snipper de ijsbergsla. Spoel de tomaten en snij in plakjes. Pel de knoflook. Snij de mozzarella en de artisjokken in plakjes.

  2. 2

    Doe de rucola, munt en knoflook met de olijfolie en het citroensap in een blender en mix
    tot een smeuïge pesto. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij het hoedje van het brood en hol het brood helemaal uit. Bestrijk de binnenkant met pesto
    en schik er de ijsbergsla, ham, tomatenplakjes, salami, artisjok en mozzarella in.

  4. 4

    Zet het deksel weer op het brood en knoop toe met keukentouw. Laat minstens 1 uur afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de rucola, munt en ijsbergsla en laat goed uitlekken. Snipper de ijsbergsla. Spoel de tomaten en snij in plakjes. Pel de knoflook. Snij de mozzarella en de artisjokken in plakjes.

  2. 2

    Doe de rucola, munt en knoflook met de olijfolie en het citroensap in een blender en mix
    tot een smeuïge pesto. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij het hoedje van het brood en hol het brood helemaal uit. Bestrijk de binnenkant met pesto
    en schik er de ijsbergsla, ham, tomatenplakjes, salami, artisjok en mozzarella in.

  4. 4

    Zet het deksel weer op het brood en knoop toe met keukentouw. Laat minstens 1 uur afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.