Meest recente artikelen

5 slanke recepten voor zomerse feestjes

Ideaal voor het barbecueseizoen!

5 slanke recepten voor zomerse feestjes Artikel

Ben je op zoek naar zomerse salades en hapjes om mee te nemen naar een barbecue of picknick? Deze recepten van Julie Van den Kerchove zijn ideaal om de zomer te vieren!

Watermeloenpizza met notenkaas

Leuk als hapje of zomers tussendoortje: watermeloenpizza met notenkaas. Het klinkt misschien als een gekke combinatie maar de mix van zoete watermeloen met romige notenkaas en zoute olijven is echt overheerlijk. Heel hydraterend en verrassend vullend.

5 slanke BBQ-recepten voor zomerse feestjes

Mexicaanse groentebrochettes

Deze groentebrochettes zijn zoveel spannender dan klassieke satés en je kunt er alle kanten mee op. Serveer ze als zomers hapje met verschillende dipsausjes, neem ze mee naar een barbecue of geniet ervan als lichte lunch. Healthy party food met een Mexicaanse twist!

5 slanke BBQ-recepten voor zomerse feestjes 1

Quinoa taboulé met aardbei

Zin in een kleurrijke salade bomvol smaak? Deze quinoa taboulé met aardbei en geroosterde amandelschilfers is verrassend veelzijdig. Lekker met een eenvoudig tahinsausje en falafelballetjes. Geen fan van fruit in een salade? Vervang de aardbei en nectarine dan door gegrilde courgette, kerstomaatjes, geroosterde aubergine…

5 slanke BBQ-recepten voor zomerse feestjes 2

Zomerse groentecurry met kokos

Deze zomerse groentecurry met kokos is het perfecte stoofpotje om vergeten groenten achteraan in de koelkast te verwerken. Het leuke eraan is dat je eindeloos kan variëren met groenten en kruiden, en zo telkens weer een ander eindresultaat krijgt.

5 slanke BBQ-recepten voor zomerse feestjes 3

Spring rolls met pindasaus

Ben je ook gek op spring rolls? Deze vegan lenterolletjes zijn heerlijk als zomers hapje of lichte lunch. Romige avocado, zoete mango, krokante groentjes in een zachte wrap van rijstpapier… Onweerstaanbaar!

5 slanke BBQ-recepten voor zomerse feestjes 4

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel
Alles over Julie Van den Kerchove

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen