Meest recente artikelen

Pimp je soep in 1, 2, 3

  • Deel dit artikel:
Pimp je soep in 1, 2, 3 Artikel

Geen makkelijker gerecht op tafel te zetten dan soep. Bovendien tover je een doordeweekse soep zo om in een topsoep met enkele mooie (en lekkere!) extra’s van Ilse.

  • Hou altijd een beetje basisingrediënten apart (bv. champigons bij champignonsoep, kip bij kippensoep, verse garnalen bij vissoep …) zodat je er ze achteraf kunt gebruiken om je soep te garneren. Champignons kun je goudbruin kleuren in boter met look en peterselie, kip kun je ‘plukken’ of in krokante reepjes bakken, enzovoort.
  • Iedereen houdt van croutons, toch? Serveer ze in een apart potje zodat ze tot het allerlaatste moment crunchy blijven. 
    Tip: breng ze op smaak met kaas of kruiden.
  • Wil je van een soep een maaltijdsoep maken? Voeg dan pasta toe of ga eens voor gevulde pasta of quinoa. Nét een beetje anders.
  • Verse kruiden doen het altijd. Zeker als je er een mooi toefje mee maakt en voor minder voor de hand liggend groen kiest, zoals microkruiden of eetbare bloemen. Verkrijgbaar bij de biowinkel.
  • Maak je bouillon zelf. Het is de ideale basis voor een topsoep!

Probeer deze verrassende soeprecepten van Ilse uit!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen