Kaasstengels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaasstengels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Supersnel klaar en ideaal bij een party

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de parmezaan. Klop het ei licht. Ontdooi (eventueel) het diepvriesbladerdeeg. Verwarm de oven voor op 210° C. 

  2. 2

    Leg het bladerdeeg op een werkvlak en plak 2 velletjes met geklopt ei aan elkaar vast (dat hoeft niet, maar dan zijn de kaasstengels korter). Smeer elk vel licht in met geklopt ei.

  3. 3

    Snij het deeg in repen van 1,5 cm breed. Pak ze vast bij de uiteinden en draai 2 keer in tegengestelde richting.

  4. 4

    Leg de stengels op een licht ingevette bakplaat. Strooi de kaas over het platte deel van de stengels en bak ze in 10 minuten goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de parmezaan. Klop het ei licht. Ontdooi (eventueel) het diepvriesbladerdeeg. Verwarm de oven voor op 210° C. 

  2. 2

    Leg het bladerdeeg op een werkvlak en plak 2 velletjes met geklopt ei aan elkaar vast (dat hoeft niet, maar dan zijn de kaasstengels korter). Smeer elk vel licht in met geklopt ei.

  3. 3

    Snij het deeg in repen van 1,5 cm breed. Pak ze vast bij de uiteinden en draai 2 keer in tegengestelde richting.

  4. 4

    Leg de stengels op een licht ingevette bakplaat. Strooi de kaas over het platte deel van de stengels en bak ze in 10 minuten goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.