Knolseldersoep met bloedworstcrumble en grijze garnalen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Knolseldersoep met bloedworstcrumble en grijze garnalen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en de aardappel en snij in grove stukken. Pel en snipper de uien. Spoel het preiwit en snij in ringen.

  2. 2

    Verhit boter in een kookpot en stoof alle groenten even aan. Voeg de kippenbouillon toe en laat 20 minuten zacht sudderen. Mix de soep en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verwijder het velletje van de bloedworst. Plet de vulling en meng met de panko. Verhit boter in een pan en bak krokant. Laat even uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Bestrooi de soep met grijze garnalen en de bloedworstcrumble.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de knolselder en de aardappel en snij in grove stukken. Pel en snipper de uien. Spoel het preiwit en snij in ringen.

  2. 2

    Verhit boter in een kookpot en stoof alle groenten even aan. Voeg de kippenbouillon toe en laat 20 minuten zacht sudderen. Mix de soep en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verwijder het velletje van de bloedworst. Plet de vulling en meng met de panko. Verhit boter in een pan en bak krokant. Laat even uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Bestrooi de soep met grijze garnalen en de bloedworstcrumble.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.