• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Parmezaanchips van Pascale Naessens

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pascale Naessens: 'Wie mijn fruitontbijt klaarmaakt, heeft al een pot met gemengde zaden in de voorraadkast staan.'

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de zaden met de geraspte parmezaan. Neem telkens een eetlepel van het mengsel en leg dat op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de hoopjes niet aan. Zet 10 tot 15 minuten in de oven.

  2. 2

    Check regelmatig: de chips moeten lichtbruin zijn, zeker niet donkerbruin. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen voor je ze van het papier haalt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de zaden met de geraspte parmezaan. Neem telkens een eetlepel van het mengsel en leg dat op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de hoopjes niet aan. Zet 10 tot 15 minuten in de oven.

  2. 2

    Check regelmatig: de chips moeten lichtbruin zijn, zeker niet donkerbruin. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen voor je ze van het papier haalt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.