Geroosterde-bloemkoolsoep met champignons en truffelolie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde-bloemkoolsoep met champignons en truffelolie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een stevig soepje.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de bloemkool in roosjes. Leg ze op een ingevette bakplaat en rooster 20 minuten.

  2. 2

    Pel de uien en snij ze in ringen. Stoof die glazig in wat olie of boter en doe er de geroosterde bloemkool bij. Overgiet met de warme bouillon en laat nog 15 minuten koken. Kruid met peper en zout en mix fijn.

  3. 3

    Bak de champignons in wat boter krokant in de pan. Verdeel de soep en de champignons over soepkommen en verkruimel er wat feta over. Werk af met een beetje truffelolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de bloemkool in roosjes. Leg ze op een ingevette bakplaat en rooster 20 minuten.

  2. 2

    Pel de uien en snij ze in ringen. Stoof die glazig in wat olie of boter en doe er de geroosterde bloemkool bij. Overgiet met de warme bouillon en laat nog 15 minuten koken. Kruid met peper en zout en mix fijn.

  3. 3

    Bak de champignons in wat boter krokant in de pan. Verdeel de soep en de champignons over soepkommen en verkruimel er wat feta over. Werk af met een beetje truffelolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.