De lekkerste toppings voor je soep die geen croutons zijn
Welk extraatje kies jij?
Soep smaakt altijd. In een handomdraai kan je van een gewone kop soep een feestelijk bord maken. Dit zijn de lekkerste toppings voor je soep die geen korstjes zijn!
Croutons zijn een klassieke soeptopping. Ze zorgen voor een beetje crunch en je kan ze kruiden naar smaak, maar erg origineel zijn ze niet. Wil je je soep écht feestelijk maken? Dan zijn deze toppings iets voor jou!
Soepstengels
Soepstengels of grissini zijn niet enkel onmisbaar op een aperoplank, maar ook een heerlijk feestelijk extraatje bij je soep. Kruid ze met peper en zout, paprikapoeder, look of kaas of wikkel er een laagje spek of rosbief rond.
Olie
Een scheutje ‘extra vierge’ olijfolie is altijd lekker in soep. Wil je het iets specialer maken? Kies dan voor basilicum- of truffelolie.
Pesto of gremolata
Een toefje pesto of gremolata in je soep, zorgt meteen voor een extra smaakexplosie. Je maakt pesto eenvoudig zelf en kan er zelfs wortelloof in verwerken. Zo hoef je niets te verspillen bij het maken van de soep!
Vlees
Ben je een echte vleesliefhebber? Ga dan voor een topping van gehakt of spek. Maak chips van bacon of rouwe ham. Leg de plakjes ham 2 minuten in de microgolfoven of op de gril en laat uitlekken op keukenpapier. Breek in stukjes voor een verfijnder resultaat.
Garnaaltjes
Garnaaltjes geven je soep meteen een luxueuzer gevoel. Je kan je soep op voorhand maken, maar voeg de garnaaltjes pas vlak voor het serveren toe.
Kaas
Wie kan er een beetje extra kaas op de soep weerstaan? Gratineer je uiensoep met een laagje kaas erop of maak krokante parmezaanchips om bij de soep te serveren. Succes gegarandeerd!
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!