Meest recente artikelen

8 gloednieuwe, originele kerstmenu's

Van vegan over slank tot uit de oven: voor elk wat wils

8 gloednieuwe, originele kerstmenu's Artikel

Inspiratie nodig voor je kerstdiner? Wij stelden voor jou 8 originele kerstmenu's samen. Kies er eentje uit of combineer naar hartenlust!

Origineel kerstmenu 1: helemaal vegan

Voor als je het dit jaar eens helemaal plantaardig wilt houden. Tip: met een vegan kerstmenu zit je ook veilig voor iedereen die geen lactose, koemelk of eieren mag eten. Liever een ander veganistisch gerechtje? Bekijk dan deze vegan kerstmenu’s.

Origineel kerstmenu 2: met een vleugje luxe

Ga je met kerst eens graag uit de bol met iets duurdere en bijzondere ingrediënten? Oesters, kreeft, speciale smaakmakers? Dan zit je helemaal goed met dit menu. Nog meer luxemenu’s vind je hier.

Origineel kerstmenu 3: heerlijk werelds

Hoeft het voor jou niet traditioneel Vlaams te zijn voor kerst en kijk je graag eens over de grenzen, dan is dit wereldse kerstmenu iets voor jou. We hebben trouwens nog meer ideetjes.

Origineel kerstmenu 4: oma’s menu met een twist

Voor al wie met heimwee terugdenkt aan gevulde kalkoen en ijstaart als dessert, maar tóch ook houdt van receptjes van nu. Liever pure nostalgie? Die vind je hier.

Origineel kerstmenu 5: slank genieten

Bang voor kerstkilootjes? Dat hoeft niet met dit slanke kerstmenu. Want ook als je het gezond wilt houden, kun je lekker feestelijk eten. Ontdek hier nog meer slanke kerstmenu’s.

Origineel kerstmenu 6: makkelijk vooraf klaar te maken

De kerstperiode is al zo druk, dat jij liever al het een en ander voor je diner vooraf wilt maken? Daar hebben wij het perfecte menuutje voor. En hier vind je er nog meer.

Origineel kerstmenu 7: veggie voor iedereen

Zalm en kalkoen hoeven écht niet op elk kerstmenu, je kunt ook een superfeestelijk menu klaarmaken zonder vis of vlees zonder dat ook maar iemand iets mist. Verken ook onze andere vegetarische kerstmenu’s.

Origineel kerstmenu 8: lekkers uit de oven

Laat met Kerstmis je oven het werk doen, zodat jij lekker kunt aanschuiven aan de feesttafel. Hier vind je trouwens nog meer kerstmenu’s uit de oven.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!