Recept

Cannelloni met pulled lam en parmezaanroomsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijke pasta met lamsvlees en een romig parmezaansausje.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 140°C. Bereid het vlees. Pel en plet de knoflook. Pel en snipper de ui. Doe de knoflook, de ui, de tomatenblokjes, de kippenbouillon, de tijm en de laurier in een ovenschaal. Leg de lamsschouder of bout in de ovenschaal. Kruid met de garam masala, peper en zout. Dek af met aluminiumfolie en zet 4 uur in de oven.

  2. 2

    Haal de folie van de bout, verhoog de temperatuur naar 175°C en laat nog 1.30 uur in de oven garen. Neem de schaal uit de oven, trek met een vork het vlees los en meng het met de saus in de ovenschaal.

  3. 3

    Verhoog de oventemperatuur naar 185°C. Rasp de parmezaan en meng die onder de room. Kruid met nootmuskaat, peper en een beetje zout.

  4. 4

    Vul de cannellonibuisjes met het lam. Leg ze in een ovenschaal en overgiet ze met de parmezaanroom en werk af met extra parmezaan. Gaar nog 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cannelloni met pulled lam en parmezaanroomsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!