Recept

Mini-cheesecake met granaatappel en bodem van gedroogde vruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lactosevrije en glutenvrije cheesecake. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm je oven voor op 170°C. Beboter zes holtes van een muffinvorm.

  2. 2

    Pureer de dadels met 3 eetlepels warm water in een blender. Schep de puree in een kom en kneed er de havermout door. Verdeel het mengsel over de muffinvormpjes en duw glad.

  3. 3

    Klop met een mixer de eieren met de roomkaas, citroenrasp en glutenvrij bloem glad. Schep er 2/3 van de granaatappelpitjes onder en breng op smaak met honing. Schenk het beslag in de muffinvormpjes. Zet 20 tot 25 minuten in de oven. Laat ze in de vorm afkoelen.

  4. 4

    Meng de poedersuiker met 1 koffielepeltje water. Lepel op elke cheesecake wat van het glazuur en leg er de resterende granaatappelpitjes op. Bestrooi met poedersuiker en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mini-cheesecake met granaatappel en bodem van gedroogde vruchten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!