Vegan panna cotta met mangopuree
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vegan panna cotta met mangopuree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Luchtig, licht en fris: deze vegan versie van panna cotta met mangopuree lust iedereen!

bereiding
  1. 1

    Maak de mangopuree. Mix alle ingrediënten glad. Zet koel.

  2. 2

    Snij het vanillestokje doormidden en schraap er het merg uit. Breng 250 ml kokosmelk aan de kook samen met het vanillemerg, het vanillestokje en de rijststroop.

  3. 3

    Verwarm de overige 50 ml kokosmelk en voeg daar de agar agar aan toe. Laat 2 minuten koken. Giet al roerend bij de 250 ml kokosmelk. Kook nog 2 minuten verder.

  4. 4

    Verdeel de helft van de manogpuree over 2 glazen. Giet er de panna cotta over en zet minstens 4 uur in de koelkast.

  5. 5

    Werk de panna cotta af met de rest van de mangopuree, de passievruchtenpitjes en de gedroogde mango.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de mangopuree. Mix alle ingrediënten glad. Zet koel.

  2. 2

    Snij het vanillestokje doormidden en schraap er het merg uit. Breng 250 ml kokosmelk aan de kook samen met het vanillemerg, het vanillestokje en de rijststroop.

  3. 3

    Verwarm de overige 50 ml kokosmelk en voeg daar de agar agar aan toe. Laat 2 minuten koken. Giet al roerend bij de 250 ml kokosmelk. Kook nog 2 minuten verder.

  4. 4

    Verdeel de helft van de manogpuree over 2 glazen. Giet er de panna cotta over en zet minstens 4 uur in de koelkast.

  5. 5

    Werk de panna cotta af met de rest van de mangopuree, de passievruchtenpitjes en de gedroogde mango.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.