Recept

Carpaccio van sharonvruchten, blauwe kaas en radicchio

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk bordje met blauwe kaas. Serveer met geroosterde plakjes brood. Radicchio is het rode broertje van witloof. Je kunt het dan ook makkelijk door witloof vervangen.

bereiding
  1. 1

    Schil de sharonvruchten en snij ze met een mandoline of scherp mes in flinterdunne plakjes. Besprenkel ze met citroensap en verdeel de plakjes over 4 borden.

  2. 2

    Maak de radicchio schoon en snij ‘m in parten. Besprenkel ‘m met olijfolie en citroensap en kruid ‘m peper en zout. Gril de radicchio op een hete grill en laat ‘m even afkoelen.

  3. 3

    Maak met behulp van een dresseerring rondjes van de blauwe kaas. Verdeel de radicchio over de plakjes sharonvrucht en werk de borden af met de rondjes blauwe kaas en het basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Carpaccio van sharonvruchten, blauwe kaas en radicchio

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!