Ceviche van witte vis met meloensalsa
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ceviche van witte vis met meloensalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijke ceviche van witte vis met een heerlijke meloensalsa. Tip: maak dit gerecht het liefst niet te lang op voorhand: de vis mag niet overgaar zijn door het marineren.

bereiding
  1. 1

    Schil en ontpit de meloen en snij het vruchtvlees in fijne blokjes. Pel de sjalot en snipper ‘m heel fijn. Rasp de schil van de limoen tot je 1 koffielepel hebt. Meng de meloen met de sjalot, de geraspte limoenschil, 2 eetlepels olijfolie, peper en zout.

  2. 2

    Snij de visfilet in heel fijne plakjes. Besprenkel hem 30 minuten voor het serveren met limoensap en een beetje olijfolie.

  3. 3

    Serveer de ceviche met de meloensalsa en werk het gerecht af met de geplette roze peperbolletjes en de takjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil en ontpit de meloen en snij het vruchtvlees in fijne blokjes. Pel de sjalot en snipper ‘m heel fijn. Rasp de schil van de limoen tot je 1 koffielepel hebt. Meng de meloen met de sjalot, de geraspte limoenschil, 2 eetlepels olijfolie, peper en zout.

  2. 2

    Snij de visfilet in heel fijne plakjes. Besprenkel hem 30 minuten voor het serveren met limoensap en een beetje olijfolie.

  3. 3

    Serveer de ceviche met de meloensalsa en werk het gerecht af met de geplette roze peperbolletjes en de takjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.