Lenterolletjes op spiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lenterolletjes op spiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk hapje met krab en noedels.

bereiding
  1. 1

    Laat het krabvlees uitlekken. Kook het ei hard en hak het grof. Maak de lente-uitje schoon en snij ze in fijne reepjes. Kook de glasnoedels beetgaar, giet ze af en laat ze uitlekken.

  2. 2

    Week de vellen rijstpapier in een kom tot ze zacht zijn. Leg ze op een vochtige handdoek. Beleg ze met de lente-uitjes, het basilicum, de noedels, de stukjes ei en de krab. Besprenkel het geheel met limoensap. Rol de vellen stevig op, snij ze in plakjes van 2 cm en prik ze op spiesjes.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de saus. Serveer de lenterolletjes met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat het krabvlees uitlekken. Kook het ei hard en hak het grof. Maak de lente-uitje schoon en snij ze in fijne reepjes. Kook de glasnoedels beetgaar, giet ze af en laat ze uitlekken.

  2. 2

    Week de vellen rijstpapier in een kom tot ze zacht zijn. Leg ze op een vochtige handdoek. Beleg ze met de lente-uitjes, het basilicum, de noedels, de stukjes ei en de krab. Besprenkel het geheel met limoensap. Rol de vellen stevig op, snij ze in plakjes van 2 cm en prik ze op spiesjes.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de saus. Serveer de lenterolletjes met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.