Lenterolletjes op spiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lenterolletjes op spiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk hapje met krab en noedels.

bereiding
  1. 1

    Laat het krabvlees uitlekken. Kook het ei hard en hak het grof. Maak de lente-uitje schoon en snij ze in fijne reepjes. Kook de glasnoedels beetgaar, giet ze af en laat ze uitlekken.

  2. 2

    Week de vellen rijstpapier in een kom tot ze zacht zijn. Leg ze op een vochtige handdoek. Beleg ze met de lente-uitjes, het basilicum, de noedels, de stukjes ei en de krab. Besprenkel het geheel met limoensap. Rol de vellen stevig op, snij ze in plakjes van 2 cm en prik ze op spiesjes.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de saus. Serveer de lenterolletjes met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat het krabvlees uitlekken. Kook het ei hard en hak het grof. Maak de lente-uitje schoon en snij ze in fijne reepjes. Kook de glasnoedels beetgaar, giet ze af en laat ze uitlekken.

  2. 2

    Week de vellen rijstpapier in een kom tot ze zacht zijn. Leg ze op een vochtige handdoek. Beleg ze met de lente-uitjes, het basilicum, de noedels, de stukjes ei en de krab. Besprenkel het geheel met limoensap. Rol de vellen stevig op, snij ze in plakjes van 2 cm en prik ze op spiesjes.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de saus. Serveer de lenterolletjes met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!